divider free img 1

EVENIMENTE

RESTAURANT

ANDREIUȚA

Alege un eveniment cu gust!

divider free img 1

In viata fiecarui om exista momente speciale care merita sarbatorite alaturi de cei dragi, si care raman in amintire pentru totdeauna.

Pentru astfel de evenimente, Restaurant Andreiuța va pune la dispozitie in Șaula (5km de Huedin), jud. Cluj, o sala moderna si eleganta, unde acordam insemnatatea si atentia cuvenita fiecarui eveniment si promitem transformarea lui intr-un succes.

La restaurantul nostru poți organiza evenimente de orice tip:

Organizează un eveniment cu gust!

divider free img 1

In viata fiecarui om exista momente speciale care merita sarbatorite alaturi de cei dragi, si care raman in amintire pentru totdeauna.

Pentru astfel de evenimente, Restaurant Andreiuța va pune la dispozitie, in loc. Saula (5km de Huedin), jud. Cluj, o sala modrna si eleganta unde acordam insemnatate si atentia cuvenita fiecarui eveniment si promitem transformarea lui intr-un succes.

La Restaurant Andreiuta poți organiza evenimente de orice tip:

NUNȚI

Suntem lânga tine in fiecare moment. Tu si cei dragi veti ramane surprinsi cât de bine a iesit fiecare eveniment din vietile voastre! Alege să faci fiecare pas împreună cu noi!

MAJORATE

Petrece pana in zori alaturi de familie si prieteni la primul eveniment al maturitatii. Iti oferim o sala spatioasa de dans si meniuri pe alese pentru a face din aceasta petrecere un vis frumos. Pentru a putea avea o idee despre ceea ce punem pe masa poti vedea sectiunea meniuri evenimente. Asteptam contactul tau.

majorat 2
majorat 3
majorat 1
majorat 4

BOTEZURI & ZILE DE NAȘTERE COPII

Sarbatoreste prima aniversare a copilului tau intr-un loc placut, spatios si modern. Contacteaza-ne pentru a obtine o oferta personalizata a meniului.

ALTE MESE FESTIVE

Pe langa cele precizate, organizam orice tip de eveniment precum, zile de nastere, mese festive, revelioane si multe altele. Fii cu ochii pe pagina noastra de facebook si pe sectiunea de anunturi a site-ului pentru a fi la curent cu toate informatiile. 

Dacă deja ai participat la un eveniment la Restaurant Andreiuta, te rugăm să ne lași o recenzie pe pagina noastră de facebook pentru a avea și alți oameni posibilitatea de a se bucura de astfel de momente! 

Scroll to Top